Missie, visie en waarden

Onze kernwaarden

WESTLAND constructions BV: jong en ambitieus bouwbedrijf

WESTLAND constructions BV is een jong en ambitieus bouwbedrijf dat draait om kwaliteit en vertrouwen. Wij geloven in een servicegerichte en transparante bouwsector. We leveren hier actief een bijdrage aan door onze kennis te delen en open te blijven staan voor nieuwe mogelijkheden.
Het succes van een bouwproject staat of valt met vakmanschap, heldere communicatie en een strakke planning. Bij een project zijn doorgaans verschillende disciplines betrokken. Als hoofdaannemer van een project, zorgen we ervoor dat iedereen tot zijn recht kan komen.

Een woning is meer dan een verzameling stenen. Het moet een plek zijn die ruimte, energie en geborgenheid geeft.

Ons doel is hoogwaardige, mooie woningen te realiseren waarin mensen zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn.

Dat is waar wij voor staan!

Onze Kernwaarden

Kwaliteit

We leveren uitsluitend topkwaliteit. Dat geldt voor onze totale dienstverlening. Van offerte tot oplevering. Van planning tot klantcontact. Van bouwmaterialen tot medewerkers. Natuurlijk zijn we niet perfect, maar we leggen de lat hoog en halen overal het beste uit.

Vertrouwen

Bij WESTLAND constructions BV werken we vanuit vertrouwen. In onszelf, in de ander en in het proces. We hebben een positieve instelling. Wat er ook gebeurt, we gaan uit van het goede. Problemen zijn er om opgelost te worden!

Integriteit

We geven eerlijk, duidelijk en oprecht advies aan onze klanten. We houden ons aan gemaakte afspraken, zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. We laten ons niet meeslepen door de waan van de dag, maar blijven dicht bij onszelf. Dat is de basis van ons succes.

Ambitie

We werken vanuit een innerlijke gedrevenheid om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Als we mogelijkheden zien om het beter te doen, dan handelen we ernaar. We streven ernaar onszelf constant te verbeteren en gaan altijd voor optimaal resultaat.

Passie

We doen alles met volle overgave. We houden van mooie ontwerpen en materialen, van vakwerk en kwaliteit. Het realiseren van exclusieve woningen en verbouwingen is onze passie. Daar worden we blij van en daar zetten we ons 100% voor in!