De ongekende mogelijkheden van Nieuwbouw

WESTLAND constructions BV maakt dromen waar

Wij begeleiden u vanaf de oriëntatiefase tot het overhandigen van de sleutel

Een strakke moderne villa, een rustieke boerderijwoning of een klassieke herenwoning. De mogelijkheden van Nieuwbouw zijn onbegrensd. Misschien droomt u van een boerderijtje in een bosrijke omgeving en ziet u zichzelf al zitten in een schommelstoel op de veranda. Misschien gaat u voorkeur uit naar een moderne, praktische gezinswoning waar uw kinderen veilig en onbezorgd kunnen opgroeien. Het kan allemaal.

Het begint met oriënteren!
Droomt u ervan om een eigen woning of bedrijfspand te bouwen? Bouwbedrijf WESTLAND constructions BV nodigt u graag uit om samen de mogelijkheden te bekijken. Loop gerust een keer binnen. Het is verstandig om al in de oriënterende fase de opties te verkennen en een eerste indicatie te krijgen van de globale kosten.

Ontwerp uw eigen droom
Kiest u definitief voor nieuwbouw, dan geven wij samen met de architect vorm aan uw droom. Wat u wensen ook zijn, wij denken graag mee over kwalitatieve, duurzame en creatieve oplossingen die we verwerken in een doordacht bouwplan. Dit alles natuurlijk binnen de mogelijkheden van het betreffende perceel en uw financiële situatie.

Wij helpen met het papierwerk!
Het realiseren van een nieuwbouw project, heeft heel wat voeten in aarde. Denk aan vergunningen, de financiering en bouwtekeningen. Als ervaren aannemer begeleiden wij u hierin, zodat u precies de juiste stappen op het juiste moment onderneemt en niet voor verrassingen komt te staan.

Goede begeleiding tijdens het bouwproces
Ook tijdens het gehele bouwproces houden we intensief contact. We werken met strakke, maar realistische planningen en houden u steeds goed op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden. Regelmatig spreken we af op de bouwplaats zodat u met eigen ogen ziet hoe uw huis steeds meer vorm krijgt.

Na de oplevering
Als de werkzaamheden afgerond zijn, spreken we een overdrachtsmoment af. Na een uitgebreide inspectie krijgt u de sleutels overhandigd en kan het grote genieten beginnen. Natuurlijk houden we contact. Heeft u nog vragen of opmerkingen, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Interesse?
Heeft u plannen voor nieuwbouw en wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!