Onderhoud is nodig om uw pand veilig en comfortabel te houden

Met periodiek, preventief onderhoud blijft u de problemen voor!

WESTLAND constructions BV zorgt ervoor dat uw woning of bedrijfspand in topvorm blijft

In een pand wordt geleefd of gewerkt. Om ervoor te zorgen dat uw woning of bedrijfsruimte in goede staat blijft, moet er regelmatig onderhoud aan worden gedaan. Het dak, het houtwerk, de leidingen: alle elementen zijn onderhevig aan slijtage. Met onze bouwkundige kennis en ervaring kunnen we voor u een planning maken voor periodiek onderhoud. Dat zorgt ervoor dat uw pand zijn waarde behoudt en u er veilig en comfortabel kunt blijven wonen en werken. Bovendien voorkomt planmatig onderhoud dat problemen uit de hand lopen zodat u onverwachts voor hoge kosten komt te staan. Uiteindelijk bespaart u er meer geld mee dan het kost!

Wat moet er gebeuren?
Wij van WESTLAND constructions BV komen graag een keer bij u langs om te bekijken hoe uw woning of bedrijfspand ervoor staat en hoe we het in topconditie kunnen houden. Het kan daarbij gaan om allerlei soorten werkzaamheden: het vervangen van leidingen, nieuw stuc- of schilderwerk, het repareren van kozijnen, het isoleren van ruimten of dak- en gevelonderhoud.

Eén aanspreekpunt voor alle werkzaamheden
WESTLAND constructions BV werkt samen met een groot aantal specialisten zoals schilders, stukadoors, elektriciens en dakdekkers die wij zo nodig voor u inschakelen. Op deze manier krijgt u niet steeds met andere partijen te maken. U houdt gewoon één vast, vertrouwd aanspreekpunt voor al uw werkzaamheden.

Interesse?
Heeft u interesse in planmatig onderhoud en wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!