Het begint met uw wensen en ideeën

De rol van WESTLAND constructions BV in het ontwerp proces

Samenwerking in ontwerpfase voorkomt problemen bij uitvoering

Met name bij grote verbouwingen of renovaties, heeft een architect veel toegevoegde waarde. WESTLAND constructions BV werkt dan ook samen met diverse gerenommeerde architecten en interieurarchitecten. Wij brengen onze opdrachtgevers graag met een architect in contact die bij u past zodat er een goede klik ontstaat.

Het ontwerp dat bij u past

Voor we uw droomwoning of pand kunnen realiseren, moet er een gedegen, haalbaar ontwerp liggen dat aansluit op uw wensen. Dit is de specialiteit van een architect. Hij zorgt ervoor dat u het maximale uit uw woning of pand haalt. Daarbij houdt hij rekening met zaken als zonligging, het uitzicht, akoestiek, lichtval en ruimteverdeling. Een architect vertaalt uw wensen naar een concreet ontwerp met afmetingen, kamers, deuren, ramen, trappen, leidingen, schakelaars etc…

Terwijl een hoofdarchitect zich bezig houdt met alle vaste elementen binnen een gebouw, bekijkt de interieurarchitect de ruimte vanuit de binnenkant. Wilt u een binnenhuisarchitect bij de bouw betrekken, dan kunt u dat het beste in een vroeg stadium doen, zodat de hoofdarchitect en interieurarchitect het ontwerp goed op elkaar kunnen afstemmen.

Goede samenwerking doorslaggevend

Bij WESTLAND constructions BV lopen we graag mee in het hele ontwerp proces. Met onze bouwkundige kennis en ervaring kunnen we meedenken over praktische en haalbare oplossingen. Bovendien hebben we goed zicht op de impact van het ontwerp op de planning en het budget zodat er geen valse verwachtingen worden gewekt. Wij geloven dan ook dat een intensieve samenwerking tussen architecten en aannemer de beste garantie voor een geslaagd bouwproject is!

Interesse?

Heeft u plannen voor een verbouwing, renovatie of nieuwbouw en wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

Omgevingsvergunning
Alles wat u moet weten over vergunningvrij bouwen en het aanvragen van een omgevingsvergunning.