Duurzaam renoveren met oog voor kwaliteit en vakmanschap

Persoonlijke begeleiding en één centraal aanspreekpunt voor uw totale renovatieproject

WESTLAND constructions BV maakt uw woning weer als nieuw

Verkeert uw huis niet meer in goede staat, dan ligt een renovatie voor de hand. Bij WESTLAND constructions BV hebben we veel ervaring met opknappen van bestaande woningen en panden. We denken graag met u mee over de beste manier om dit te realiseren. Klopt gerust bij ons aan voor een eerste advies. Veel hangt af van de bouwkundige staat waarin het pand zich bevindt. Op basis van een eerste onderzoek kunnen we vaak al een goede inschatting maken van wat er nodig is om uw pand naar uw wens te maken.

Architect nodig?
Een grootschalige renovatie is vaak meer dan het vervangen van een paar kozijnen. Misschien wilt u het pand helemaal terugbrengen in de oorspronkelijke staat of heeft u juist een meer moderne stijl voor ogen. In beide gevallen kan het verstandig zijn om ook een architect in te schakelen. Bij WESTLAND constructions BV werken we samen met een aantal architecten die gespecialiseerd zijn in renovatie en/of herbestemming.

Van idee tot ontwerp
De architect kan op basis van uw wensen een passend ontwerp maken binnen de mogelijkheden van de bestaande bouw. De architect zal hierbij ook rekening houden met de wettelijke voorschriften en ideeën aandragen over zaken als energiebesparing en duurzaamheid. Natuurlijk denken wij bij WESTLAND constructions BV graag mee tijdens dit proces! Met onze bouwkundige achtergrond en jarenlange ervaring, kunnen we meedenken over creatieve, efficiënte oplossingen die bij u passen.

Van bouw tot oplevering
Op basis van de definitieve bouwtekeningen gaan we aan de slag om uw renovatie te realiseren. Als hoofdaannemer zorgen we ervoor dat u zich nergens druk over hoeft te maken. We schakelen eventueel benodigde specialisten (slopers, metselaars, stukadoors, schilders, installateurs, etc…) in en zorgen ervoor dat ze de klus klaren. Daarbij hanteren we een strakke, maar realistische planning.
We werken met een vaste contactpersoon die u tijdens het hele proces op de hoogte houdt van de laatste stand van zaken. Deze kunt u altijd benaderen voor eventuele vragen of opmerkingen. Ook spreken we regelmatig face-to-face op de bouwplaats af om de voortgang te bespreken en eventuele issues uit de weg te ruimen.

Interesse?
Heeft u plannen voor een renovatie en wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!