Met een verbouwing haalt u meer uit uw bestaande woning

WESTLAND constructions BV geeft u de ruimte

Efficiënt en zorgeloos verbouwen. Een mooi avontuur!

U heeft een fijne woning of bedrijfspand op een mooie locatie. Aanvankelijk had u zeeën van ruimte, maar in de loop van de tijd bent u uit uw jasje gegroeid. Het pand voldoet niet meer aan uw wensen. U heeft meer ruimte nodig! Toch wilt u niet verhuizen want dat betekent dat u uw vertrouwde stek moet verlaten. Verbouwen is een beter alternatief.

Zoveel mogelijkheden!
Met een verbouwing is meer mogelijk dan u denkt, maar waar moet u beginnen? Bij Bouwbedrijf WESTLAND constructions BV! Wij nodigen u graag uit voor een oriënterend gesprek om uw wensen en de opties te bespreken. Een extra verdieping, een aanbouw, uitbouw of zelfs een kelder onder het huis. Er zijn allerlei mogelijkheden om manieren om meer ruimte te creëren. Samen zetten we de verschillende scenario’s op een rij.

Verbouwen is maatwerk!
In dit traject staan uw wensen en behoeften centraal. Daarnaast houden we rekening met de stijl van het bestaande pand en de financiële mogelijkheden. We kijken wat haalbaar is en maken een realistisch voorstel dat helemaal aansluit op uw situatie. Vaak is het verstandig om ook een architect in het proces te betrekken. Daarom werken we samen met een aantal gerenommeerde bureaus waarmee we u desgewenst in contact kunnen brengen.

Persoonlijke begeleiding
Voor ons is elke verbouwing een uniek en leuk avontuur, maar we begrijpen dat het voor u als klant behoorlijk stressvol kan zijn. Er komt namelijk nogal wat bij kijken. Misschien heeft u een bouwvergunning nodig of een financiering van de bank. Hoe lang gaat de verbouwing duren en wat betekent dat voor u? Wat voor overlast heeft de buurt van de verbouwing? Wij van WESTLAND constructions BV hebben vaker met het bijltje gehakt en weten precies welke stappen u moet nemen om uw plannen te realiseren.

Van ontwerp tot oplevering
Hoe groot de verbouwing van uw huis ook is, wij regelen het. Of het nu gaat om de inrichting van uw keuken en badkamer, het schilderwerk, het stucwerk of het installatiewerk door loodgieters en elektriciens. Ook tijdens de bouwfase houden we u goed op de hoogte van wat er allemaal speelt. Bovendien spreken we regelmatig face-to-face af om de voortgang te bespreken. Met onze jarenlange ervaring loodsen we u moeiteloos door het hele bouwtraject heen!

Interesse?
Heeft u plannen om te verbouwen en wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!