Offerte.

Een complete offerte met een gedetailleerde werkomschrijving. Alles helder en duidelijk omschreven.

Vrijblijvend adviesgesprek.

In een gesprek met de opdrachtgever inventariseren we wat de wensen zijn van de opdrachtgever en bekijken we de situatie van de woning ter plaatse. Hierbij geven wij ook advies en tips vanuit onze ervaring.
Hierna maken we een gedetailleerde calculatie waarin alle benodigde kosten voor materialen en werkzaamheden worden opgenomen. Het totaal dat hieruit volgt is de benodigde investering van de opdrachtgever om zijn plannen te kunnen laten realiseren. Uitgangspunt in de calculatie is kwaliteit in leveren en verwerken.

Offerte.

Vervolgens wordt een offerte-omschrijving gemaakt welke is opgebouwd uit de volgende onderdelen;
▶︎    vraag van de opdrachtgever,
▶︎    gegevens waarop de offerte is gebaseerd,
▶︎    gedetailleerde werkomschrijving van de leveringen en werkzaamheden,
▶︎    benodigde investering van opdrachtgever voor de realisatie,
▶︎    indicatie van de planning van het project,
▶︎    van toepassing zijnde algemene voorwaarden.

Werkomschrijving.

Een gedetailleerde werkomschrijving is belangrijk; hierdoor weet de opdrachtgever exact wat er in onze totaaloplossing is opgenomen. Juist om eventuele misverstanden tijdens de uitvoering te voorkomen.
Verder worden in de offerte alle benodigde werkzaamheden opgenomen, dus ook de gespecialiseerde onderaannemers zoals bijv. installateurs (loodgieterswerk, verwarming, luchtbehandeling, elektrawerk), stukadoorswerk, rietdekkerswerk, schilderwerk.
Indien besproken worden ook kosten opgenomen voor het verzorgen van benodigd tekenwerk, constructieberekeningen en/of verzorgen van een omgevingsvergunning.

Circa een week nadat wij de -vrijblijvende- offerte hebben afgegeven nemen wij contact op met de opdrachtgever om de offerte in detail door te spreken. Hierbij kunnen wij de offerte nader toelichten en kunnen we eventuele vragen van de opdrachtgever beantwoorden.


Kwaliteitsbouw met persoonlijke aandacht en begeleiding.