ONTWERPEN WONING.

Ongekende mogelijkheden.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

Bel +31 35 203 1454 of stuur een bericht.

Het ontwerp dat bij u past.

Wij werken samen met diverse architecten en interieurarchitecten. Voor onze opdrachtgevers zorgen wij voor een optimale ‘klik’ tussen hen en de (interieur)architect. Immers de (interieur)architect is degene die de wensen van de klant vertaalt naar een ontwerp, aangevuld met advies vanuit kennis en ervaring.
   

Wat doet de Architect.

Een architect zorgt ervoor dat je echt het maximale uit je huis haalt. Een architect verzorgt maatwerk en maakt het ontwerp voor een gebouw of uitbreiding waarin uw pakket aan wensen is verwerkt. Een goed ontwerp voegt esthetische waarde toe aan een gebouw. Een architect is op de hoogte van de eisen die worden gesteld in het Bouwbesluit, kent de wegen die bewandeld moeten worden binnen de gemeente om een vergunning te bemachtigen, is onafhankelijk en staat u met zijn bouwkundige kennis bij in de uitwerking van uw bouwplan. Of het nu gaat om een nieuwe aanbouw, een nieuwe indeling of een nieuwe woning. Een goed doordacht plan is bepalend of de woning werkelijk past bij de bewoners en hun omgeving.

Modern, Klassiek of Inbetween? Het advies van de Interieurarchitect.

Een interieurarchitect bekijkt de ruimte vanuit de binnenkant en verplaatst zich in de beleving van de bewoner. Dit kan belangrijk zijn voor de vorm van de aanbouw of het ontwerp van de nieuwbouwwoning. Het kan bijvoorbeeld zijn dat als gevolg van de indeling binnen, de ramen, deuren, muren en dergelijke beter op een andere plek kunnen komen.Het is belangrijk om al in een vroeg stadium van het bouwproces de interieurarchitect erbij te betrekken, zodat de architect en interieurarchitect het ontwerp kunnen afstemmen op elkaar.

Alles wat u moet weten over bouwregelgeving

Omgevingsvergunning

Alles wat u moet weten over vergunningvrij bouwen en het aanvragen van een omgevingsvergunning.


         ­   ­­­Kwaliteitsbouw met persoonlijke aandacht en begeleiding.


ONTWERP

ONTWERP    [ ➪ ]
ongekende mogelijkheden

NIEUWBOUW

NIEUWBOUW    [ ➪ ]
realiseer uw droomwoning

VERBOUW

VERBOUW    [ ➪ ]
realiseer uw droomwoning

RENOVATIE

RENOVATIE    [ ➪ ]
kwaliteit, weer zichtbaar mooier

ONDERHOUD

ONDERHOUD    [ ➪ ]
zorg voor onroerend goed