Projecthulp Colombia

Sponsoring projecten

Sponsoring Bouwprojecten

Bij WESTLAND constructions BV geloven we in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als professioneel bouwbedrijf willen we ook anderen graag vooruit helpen. Daarom willen we vanaf 2019 projecten in Colombia gaan sponsoren. Elk jaar gaan we een substantiële financiële bijdrage leveren aan bijv. de bouw/verbouw van een school of kindertehuis, òf projecten die bijdragen aan een betere leefomgeving. Daarbij gaan we samenwerken met projecthulporganisaties in Nederland.
Deze vorm van ondersteuning sluit helemaal aan bij de missie van WESTLAND constructions BV. Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid in de bouw en vinden het belangrijk dat ook kinderen aan de andere kant van de wereld een goed dak boven hun hoofd hebben.

Waarom Colombia ?

We richten ons specifiek op projecten in Colombia.
Pieter Westland: “Het land heeft een speciale plek in mijn hart omdat ik de trotse vader mag zijn van twee mooie, gezonde kinderen uit Colombia. Het is fantastisch om ze een goede toekomst te kunnen bieden. Mijn zoon en dochter hebben hier veel meer kansen en dan ze in hun geboorteland zouden hebben.
Een groot gedeelte van de inwoners van Colombia leeft in armoede. Veel kinderen groeien op in overvolle sloppenwijken met nauwelijks perspectief op een opleiding of een betere toekomst. Op deze manier kan ik mijn betrokkenheid tonen en een steentje bijdragen aan een betere toekomst voor kansarme kinderen in Colombia”.