Hoe beoordelen onze klanten ons?

Meer reviews op website bouwnu.nl

Van feedback kun je leren!

Omdat klanttevredenheid een van onze belangrijkste pijlers is, vinden we het erg belangrijk om te weten hoe onze klanten over ons denken. Daarom vragen wij onze opdrachtgevers na afloop van een project altijd om feedback. Wat zijn onze sterke punten en waar moeten we nog aan werken? Hoe beoordelen ze ons als het aankomt op kwaliteit, communicatie en het nakomen van afspraken. Zijn ze tevreden over het geleverde resultaat of zijn er zaken die ze liever anders hadden gezien? Op deze pagina vindt u een aantal voorbeelden van eerdere reviews.

Het is natuurlijk geweldig om mooie, positieve beoordelingen te krijgen. Dat is waarvoor we het doen: het realiseren van mooie projecten en een tevreden opdrachtgever. En eventuele negatieve opmerkingen? Ook dat is niet erg. Daar leren we van! Hoe meer inzicht we hebben in de wensen en verwachtingen van onze klanten, hoe beter we erop in kunnen spelen!

Om zo transparant mogelijk te zijn, vragen we onze klanten hun review te plaatsen op de onafhankelijke en betrouwbare website bouwnu.nl. Deze website wordt gesteund door BouwGarant, Bouwend Nederland, NVB bouw, Woningborg, SWK en het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Reviews