WESTLAND constructions heeft oog voor kwaliteit. Van offerte tot oplevering!

Wij hanteren een hoogwaardig bouwproces dat automatisch leidt tot hoge kwaliteit

Nog meer zekerheid? Kies dan voor de extra bouwgarantie van BouwGarant

Bij WESTLAND Constructions hechten we veel waarde aan kwaliteit en heldere communicatie. Daarom maken we aan het begin van het bouwtraject heldere afspraken die we vastleggen in een offerte en contract.

Kwaliteit is een continu proces
Gedurende de bouwwerkzaamheden controleren we geregeld of de gemaakte afspraken worden nagekomen en of alle werkzaamheden naar behoren worden uitgevoerd. Daarmee garanderen we de kwaliteit van het bouwproces en voorkomen we dat we aan het einde van de rit voor vervelende verrassingen komen te staan.

Het belang van een strakke oplevering
Elk project wordt afgesloten met een formele oplevering. Dat is een belangrijke mijlpaal. Heeft u het resultaat eenmaal aanvaard, dan zit ons werk erop. U wordt dan in principe zelf aansprakelijk voor eventuele problemen die in de toekomst aan het bouwwerk kunnen ontstaan.
Extra zekerheid met garantie van BouwGarant
Omdat wij zijn aangesloten bij BouwGarant, kunt u zich extra indekken voor eventuele verborgen en constructieve gebreken die na de formele oplevering aan het licht komen. Er is een Nieuwbouwgarantie, een Verbouwgarantie en een EnergiePrestatieGarantie.

Persoonlijke nazorg nodig?
Natuurlijk kunt u ons bij eventuele problemen ook altijd zelf benaderen. We komen graag langs om te kijken wat er aan de hand is en te bespreken wat er mogelijk is.