Een goede offerte is maatwerk

Het belang van een goed onderbouwde offerte

WESTLAND constructions BV biedt meer inzicht in de kosten zodat u betere keuzes kunt maken

Voor een nieuwbouwhuis, een verbouwing of renovatie, moet u doorgaans diep in de portemonnee tasten. We vinden het dan ook belangrijk om vooraf een nauwkeurige inschatting te maken van de kosten die erbij komen kijken. U wilt er tenslotte van op aankunnen dat uw plannen daadwerkelijk binnen uw financiële mogelijkheden gerealiseerd kunnen worden. Bij WESTLAND constructions BV zorgen we ervoor dat u een goede offerte krijgt met heldere specificaties zodat u precies weet wat we gaan doen en hoe de kosten zijn opgebouwd. Daardoor krijgt u meer inzicht en kunt u betere keuzes maken.

Vrijblijvend adviesgesprek
Om een scherpe offerte te kunnen maken, bespreken we eerst uw wensen in een vrijblijvend oriënterend gesprek. Daarbij willen we graag ook de situatie ter plaatse bekijken. Natuurlijk denken wij daarbij met u mee over de beste manier om uw wensen te realiseren.
Op basis van de uitkomst van het gesprek maken we een gedetailleerde berekening van alle (ver)bouwkosten incl materialen en arbeidsloon. Daaruit rolt een totaalbedrag dat nodig is om uw bouwplannen te realiseren.

Zo zien onze offertes eruit
Onze offertes zijn standaard opgebouwd uit de volgende onderdelen:
• Vraag van de opdrachtgever.
• Gegevens waarop de offerte is gebaseerd.
• Gedetailleerde werkomschrijving van de leveringen en werkzaamheden.
• Benodigde investering van opdrachtgever voor de realisatie.
• Indicatie van de planning van het project.
• Onze algemene voorwaarden.
In onze gedetailleerde werkomschrijving staat exact wat er in onze totaaloplossing is opgenomen. Dit leggen we tot in detail vast om eventuele misverstanden tijdens de uitvoering te voorkomen.

Alles inclusief
Verder nemen we alle benodigde werkzaamheden op in de offerte, dus ook die van gespecialiseerde onderaannemers zoals bijv. installateurs (loodgieterswerk, verwarming, luchtbehandeling, elektrawerk), stukadoors, rietdekkers en schilders.
Als dat afgesproken is, worden ook kosten opgenomen voor het verzorgen van benodigd tekenwerk, constructieberekeningen en/of verzorgen van een omgevingsvergunning.

Na de offerte
Ongeveer een week nadat wij een (vrijblijvende) offerte hebben afgegeven nemen wij contact op om hem in detail door te spreken en eventuele vragen te beantwoorden. Daarna is het helemaal aan u om te bepalen of we de opdracht krijgen. Wij gaan het avontuur graag aan!