Overal, altijd en op elk device uw projectdossier raadplegen

Veilig, efficiënt en overzichtelijk

Geen misverstanden over de juiste versie van bestanden

Bij WESTLAND constructions BV houden we van transparantie en heldere communicatie. Daarom werken we digitaal in de samenwerking met onze opdrachtgevers, architecten en andere betrokken partijen. Op die manier heeft iedereen altijd toegang tot dezelfde, meest actuele informatie.

Als klant krijgt u toegang tot uw eigen online projectdossier in de Cloud. Hiervoor gebruiken wij het veilige systeem van BOX – Simple, Secure Sharing from Anywhere.

De voordelen van een digitaal projectdossier

Niets is vervelender voor een project dan onduidelijkheid over de gemaakte afspraken. Met ons online projectdossier heeft u een centraal overzicht van alle relevante afspraken rondom uw project. U hoeft dus niet meer eindeloos in mails of directories te zoeken om te achterhalen wat er ook alweer was afgesproken of hoe de planning ervoor staat. Wij zorgen ervoor dat alle relevante informatie in uw dossier terecht komt.

Hoe werkt het dossier?

U krijgt een eigen username en passwoord waarmee u toegang krijgt tot uw dossier. Daarmee kunt u op elk device inloggen. Voor tablet en smartphone zijn speciale app’s beschikbaar.

Met het digitale dossier heeft u altijd en overal toegang tot de gegevens van uw project. Het maakt niet uit waar u bent. Thuis, op uw werk of onderweg. U heeft altijd de juiste informatie bij de hand.

Hoe ziet het dossier eruit?

Het projectdossier bevat standaard de volgende informatie:

• Gegevens aanvraag

Offerte

Contract

• Bouwtekeningen

• Gedetailleerde werkomschrijving

• Verslagen van de wekelijkse overlegmomenten

• Opdrachtbonnen meer/minder werk

Planning

• Facturen

Download  Box Drive voor Mac en Windows.

Download  Box App voor tablet en smartphone.