Wij werken uitsluitend samen met vakkundige mensen die kwaliteit leveren en hun afspraken nakomen

Een vaste contactpersoon waarmee u snel kunt schakelen bij eventuele vragen of problemen

Regelmatig face-to-face overleg op locatie om de voortgang te bespreken

Hoe goed het bouwtraject ook is voorbereid, de uiteindelijke uitvoeringsfase blijft altijd spannend. Wordt het resultaat bereikt dat u voor ogen heeft? Omdat we snappen dat u juist tijdens de uitvoering vinger aan de pols wilt houden, betrekken we u zoveel mogelijk bij het bouwproces. Voor ons is een project pas echt succesvol als iedereen enthousiast is en een bijdrage kan leveren aan het resultaat!

Communicatie
Bij WESTLAND constructions hechten we groot belang aan heldere communicatie en afspraken. Tijdens de uitvoeringsfase zult u voornamelijk contact houden met de coördinator. Hij is vaak op locatie aanwezig om de mensen ter plekke aan te sturen, de werkzaamheden te inspecteren en te kijken of alles goed gaat. Regelmatig plannen we een overleg met u in om samen te kijken hoe de zaken ervoor staan. Zitten we nog op planning en budget? Waar lopen we tegenaan en hoe kunnen we dat oplossen?

Overlast? Laat het ons weten!
In uw online dossier kunt u altijd de laatste planning zien zodat u zich kunt voorbereiden op de dingen die gaan komen. Dat is met name handig als u tijdens de werkzaamheden in het huis verblijft.
Een verbouwing of renovatie kan overlast geven voor u en uw buren. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat die tot een minimum beperkt blijft. Heeft u desondanks toch last van bepaalde zaken, laat het ons weten. Wij willen graag dat u straks positief op de verbouwing terugkijkt en dat de relatie met de buurt goed blijft.

Toch nog wijzigingen?
Het kan zijn dat u tijdens de verbouwing erachter komt dat u bepaalde details in het ontwerp toch nog wilt wijzigen. Dit kunnen we alleen doen als het om een alternatieve oplossing gaat die geen impact heeft op de planning en het budget. De coördinator bepaalt of dat het geval is.
Gaat het om een ingrijpende wijziging, dan gaan we terug naar de tekentafel. We passen het ontwerp in onderling overleg aan incl. de planning en het budget. Pas als u het daarmee eens bent, zullen we de gewijzigde plannen realiseren.