Meer kwaliteit en zekerheid door samenwerking met erkende organisaties

Kies voor een vertrouwd, erkend bouwbedrijf als WESTLAND Constructions

Bouwen doen we samen. Met Bouwend Nederland en BouwGarant

U wilt gaan bouwen, verbouwen of renoveren? Leuk! Maar ook een intensief traject waar heel wat bij komt kijken. Het is dan ook logisch dat u kiest voor zekerheid en alleen in zee gaat met een professionele en betrouwbare aannemer. Bij WESTLAND constructions BV zit u helemaal goed. Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland en in het bezit van een BouwGarant keurmerk. Daardoor kunt u er zeker van zijn dat wij onze afspraken nakomen en in alle opzichten hoge kwaliteit leveren.

De kracht van Bouwend Nederland
De bouwsector is een dynamische sector die continu in beweging is. Bouwend Nederland is de grootste landelijk opererende vakvereniging voor organisaties in de bouw en houdt zijn leden goed op de hoogte van nieuwe wetgeving, ontwikkelingen en trends. Gezien de complexiteit van nieuwe technieken, werkwijze en regels is dat geen overbodige luxe.
Door ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland zijn we goed op de hoogte van wat er allemaal speelt in de markt. Bovendien kunnen we bij specifieke vragen altijd een beroep doen op de expertise van Bouwend Nederland. Zo zijn we in staat om onze klanten steeds optimaal te adviseren en de beste service te bieden.

Bouwgarant staat voor kwaliteit
Het BouwGarant keurmerk geeft u de zekerheid dat u te maken heeft met een professioneel bouwbedrijf. Als lid van BouwGarant kunt u ervan op aan dat we voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en dat uw bouwproject bij ons in veilige handen is.
Om het BouwGarant-keurmerk te mogen blijven dragen, worden onze processen en werkwijze regelmatig doorgelicht. De focus ligt daarbij op heldere communicatie, vakkennis en een deugdelijke administratie. Door deze regelmatige checkup, blijven we scherp en zijn we continu bezig om onszelf nog verder te ontwikkelen en te verbeteren.