Trots lid van Bouwend Nederland

Samen voor een sterke bouwsector

Samenwerking en kennisdeling voorop
Bij WESTLAND constructions BV willen we onszelf voortdurend blijven uitdagen en ontwikkelen. We hechten daarbij veel waarde aan samenwerking en kennisdeling. Daarom zijn we aangesloten bij brancheorganisatie Bouwend Nederland.

Waarom lid van Bouwend Nederland?
Bouwend Nederland kent de bouwsector door en door en houdt haar leden voortdurend op de hoogte van nieuwe wetgeving, ontwikkelingen en trends. Daardoor zijn we altijd up-to-date en kunnen we sneller op veranderingen inspelen. Door ons lidmaatschap zijn we verzekerd van hulp bij eventuele vragen over bijvoorbeeld wetgeving of personeelsbeleid. Bouwend Nederland organiseert bovendien regelmatig bijeenkomsten waar leden elkaar kunnen ontmoeten en informatie kunnen uitwisselen. Daar maken we graag gebruik van!

Over Bouwend Nederland
Met zo’n 4500 aangesloten bouwbedrijven is Bouwend Nederland de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. In Nederland is de bouwsector goed voor ruim 5% van het bruto binnenlands product (bbp) en voor een productie van 53 miljard euro. De sector biedt werk aan ruim 450.000 mensen.

Bouwend Nederland zet zich in voor een betere profilering van de branche en een passende maatschappelijke erkenning voor een sector die economisch en sociaal belangrijk is. De bouw bepaalt het gezicht van Nederland. Zij maakt wonen, werken, leren, recreëren, reizen, handel en vervoer mogelijk.
Voor meer informatie kunt u de website van Bouwend Nederland  bezoeken of contact  met ons opnemen voor eventuele vragen.