Aangesloten bij BouwGarant

Voor extra zekerheid en garantie

Het belang van het BouwGarant keurmerk

Wilt u er zeker van zijn dat u met een betrouwbare aannemer te maken heeft? Schakel dan WESTLAND constructions BV in. Wij zijn in het bezit van een BouwGarant keurmerk zodat u er zeker van bent u in zee gaat met een professioneel en ervaren bouwbedrijf.

Bouwgarant staat voor kwaliteit
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we aangesloten bij BouwGarant. Dat betekent dat we een uitgebreide certificeringsprocedure doorlopen hebben waarin we getoetst zijn op een aantal belangrijke kwaliteitscriteria. Daarbij is niet alleen gekeken naar onze werkwijze, maar ook naar verzekeringen, opleiding, achtergrond en ervaring.

Meer dan zomaar een keurmerk
Als lid van BouwGarant is WESTLAND constructions BV gebonden aan strenge regels. Daarbij ligt de focus op een transparante werkwijze, professionele procedures en duidelijke afspraken. Regelmatig wordt door een onafhankelijke instantie getoetst of we nog steeds aan alle kwaliteitseisen voldoen.
Het BouwGarant keurmerk geeft u de zekerheid dat u uw bouw-, verbouw- of renovatieproject met een gerust hart aan ons kunt toevertrouwen. Maar BouwGarant biedt nog meer voordelen.

De extra service van BouwGarant
Alle BouwGarant aannemers beschikken over een klachtenprocedure. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over de dienstverlening, dan probeert u samen met de aannemer een oplossing te vinden. Lukt dat niet, dan kan de de BouwGarant Servicedesk bemiddelen. Ook met algemene vragen kunt u terecht bij de servicedesk van BouwGarant.

BouwGarant-aannemers bieden hun klanten nog een extra zekerheid: de VerBOUWgarantie. Dit exclusieve BouwGarant-product biedt ondermeer een garantie op de constructie en op herstel van opleveringsgebreken. Meer informatie hierover vindt op de website van BouwGarant.

Met een BouwGarant-aannemer heeft u de volgende zekerheden:

1. Juiste diploma’s en verzekeringen
Iedereen kan zich aannemer noemen. Maar BouwGarant-aannemer word je alleen als je over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikt. U weet dus zeker dat u een ervaren vakman inschakelt die zijn zaken op orde heeft.

2. Aantoonbare ervaring
BouwGarant-aannemers hebben aantoonbare ervaring in de bouw. Daardoor weten zij welke aanpak tot het beste resultaat leidt en kunnen ze u goed adviseren

3. Duidelijke afspraken
De BouwGarant-aannemer zet samen met u alle afspraken op papier. Van offerte tot en met de oplevering. U komt dus niet voor verrassingen te staan

4. Kwaliteitscontroles
BouwGarant-aannemers worden regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Alleen bedrijven die aan alle eisen voldoen, mogen het BouwGarant-keurmerk dragen

5. Garantie
U kunt kiezen voor extra zekerheid door garantie af te sluiten. Let op: u bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van deze garantie

6. Uitgebreide klachtregeling
BouwGarant kent een uitgebreide regeling waarbij het snel en adequaat oplossen van de klacht centraal staat. De BouwGarant Quick Scan is hier een voorbeeld van, hierbij doet een onafhankelijk deskundige op locatie een bindende uitspraak

7. Geschillencommissie
Samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis heeft BouwGarant de Geschillencommissie Verbouwingen en Nieuwbouw opgericht. Heeft u een probleem met uw aannemer? En u komt er samen niet uit, ook niet na bemiddeling door BouwGarant. Dan kunt u terecht bij deze onafhankelijke geschillencommissie.