Aangesloten bij BouwGarant
Voor extra zekerheid en garantie

Het belang van het BouwGarant keurmerk
Wilt u er zeker van zijn dat u met een betrouwbare aannemer te maken heeft? Schakel dan WESTLAND constructions BV in. Wij zijn in het bezit van een BouwGarant keurmerk zodat u er zeker van bent u in zee gaat met een professioneel en ervaren bouwbedrijf.

Bouwgarant staat voor kwaliteit
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn we aangesloten bij BouwGarant. Dat betekent dat we een uitgebreide certificeringsprocedure doorlopen hebben waarin we getoetst zijn op een aantal belangrijke kwaliteitscriteria. Daarbij is niet alleen gekeken naar onze werkwijze, maar ook naar verzekeringen, opleiding, achtergrond en ervaring.

Meer dan zomaar een keurmerk
Als lid van BouwGarant is WESTLAND constructions BV gebonden aan strenge regels. Daarbij ligt de focus op een transparante werkwijze, professionele procedures en duidelijke afspraken. Regelmatig wordt door een onafhankelijke instantie getoetst of we nog steeds aan alle kwaliteitseisen voldoen.
Het BouwGarant keurmerk geeft u de zekerheid dat u uw bouw-, verbouw-, of renovatieproject met een gerust hart aan ons kunt toevertrouwen. Maar BouwGarant biedt nog meer voordelen.

De extra service van BouwGarant
Alle BouwGarant aannemers beschikken over een klachtenprocedure. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over de dienstverlening, dan probeert u samen met de aannemer een oplossing te vinden. Lukt dat niet, dan kan de de BouwGarant Servicedesk bemiddelen. Ook met algemene vragen kunt u terecht bij de servicedesk van BouwGarant.

BouwGarant-aannemers bieden hun klanten nog een extra zekerheid: de VerBOUWgarantie. Dit exclusieve BouwGarant-product biedt ondermeer een garantie op de constructie en op herstel van opleveringsgebreken. Meer informatie hierover vindt op de website van BouwGarant