Reviews.

Beoordeling door onze opdrachtgevers.

Op deze pagina vindt u reviews van onze opdrachtgevers. Hoe beoordelen zij ons als bouwbedrijf? Beoordeling vindt plaats op voor ons belangrijke punten bij de uitvoering van projecten: kwaliteit, communicatie en afspraken nakomen.

Deze beoordelingen zijn door opdrachtgevers geplaatst op de onafhankelijke en betrouwbare website bouwnu.nl. Deze website wordt gesteund door BouwGarant, Bouwend Nederland, NVB bouw, Woningborg, SWK en het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Het is natuurlijk geweldig om mooie positieve beoordelingen te krijgen. Dat is waarvoor we het doen: het creëren van mooie projecten en een tevreden opdrachtgever. En een eventuele negatieve beoordeling? Daar leren we van.

renovatie, Monumentaal balkonhek
De opdracht betrof het vervangen van een houten monumentaal balkon hek bij een pand in Amsterdam met als resultaat dezelfde look and feel maar een betere kwaliteit. Los van dat het een heel mooi hardhouten houten balkonhek is geworden wat perfect en netjes is geplaatst sprak mij zeer aan de perfecte tijdsplanning geheel conform afspraak. Aannemers hebben over het algemeen de (slechte) gewoonte aan te geven tijdens het offerte traject dat alles kan binnen de gevraagde termijnen maar lopen in de praktijk heel vaak uit. Met Pieter Westland heb ik de tegenovergestelde ervaring. Bij opdracht een termijn afgesproken waarbinnen het project afgerond moest zijn. Zonder maar een enkele aansporing geheel afgerond binnen de afgesproken periode.


Kwaliteitsbouw met persoonlijke aandacht en begeleiding.